ΕΤΑΙΡΕΙΑ

λίγα λόγια για μας

Η διαδρομή της εταιρείας μας ξεκινάει στο μακρινό 1989 όταν ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, με συνεργάτες τα παιδιά του, ιδρύει την εταιρία Κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ.
Γεννημένος το 1929, εισήλθε για πρώτη φορά στο χώρο των πωλήσεων το 1957, ως συνεργάτης της ΤΡΥΛΕΤ Α.Β.Ε.Ε. απ’ όπου αποχώρησε το 1984 κατέχοντας τη διεύθυνση πωλήσεων. Παράλληλα, το 1975 παρακολούθησε σεμινάρια οργάνωσης επιχειρήσεων Super Markets σε Αμερική και Ολλανδία, ενώ διατέλεσε με μεγάλη επιτυχία, σύμβουλος marketing στις εταιρείες ΜΕΛΙΣΣΑ, ΑΒΕΖ, ΝΙΚΑΣ, CALOREX και ΚΟΛΙΟΣ.
Έτσι, το 1989 και με συνεργάτες τα παιδιά του, ιδρύει την εταιρία Κ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, η οποία μέσα σε 4 χρόνια, το 1993, γίνεται ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε., στην οποία και παραμένει Πρόεδρος.
Από τότε μέχρι και σήμερα, η εταιρία εξακολουθεί να είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρία, με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, αυτόνομη, με δικό της δίκτυο πωλήσεων το οποίο διαρκώς επεκτείνεται, σε Ελλάδα, Κύπρο και στο εξωτερικό.
Για την κάλυψη και εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας, διαθέτουμε πλήρως οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομών καθώς και κατά τόπους αποκλειστικούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα εξυπηρετώντας σήμερα περισσότερα από 1.700 σημεία πώλησης υποκαταστημάτων αλυσίδων s/m, μέλη ομίλων και μεμονωμένων πελατών.
Η εταιρία μας διαθέτει μία ευρεία λίστα ειδών οικιακής χρήσεως (μη τρόφιμα), με προιόντα «Own Branding» καθώς επίσης και «Private Label», ενώ στόχος μας ήταν πάντα και παραμένει, η διατήρηση της άριστης ποιότητας των προιόντων μας, με την προσφορά τους ταυτόχρονα, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή προς τον καταναλωτή.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου, μεριμνούμε εμείς οι ίδιοι για τις πρώτες ύλες καθώς και την σύνθεση και συσκευασία των προϊόντων μας, φροντίζοντας πάντα να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας και να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιοτικών ελέγχων (ΙSO & CE).
Τέλος, έχοντας έντονη κοινωνική ευαισθητοποίηση, από το 2010, προσφέρουμε μέρος των εσόδων μας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Μια οργάνωση 10 κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που από το 1996 εργάζονται σκληρά για την παροχή και υποστήριξη φροντίδας, σε παιδιά με νοητική στέρηση, κινητικές δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα και βαριές αρρώστιες. Έτσι, αγοράζοντας τα προϊόντα που φέρουν τη συγκεκριμένη ένδειξη, συμμετέχετε και συμβάλετε κι εσείς σε αυτή την προσπάθειά μας.


company2

company1